Onderhoudsadvies - Schipper Schoenmode

De schoen is het meest onderschatte kledingstuk in de garderobe. Kleding wast u regelmatig, maar hoe vaak verzorgt u uw schoenen? Uw schoen heeft het namelijk zwaarder te verduren dan menig ander kledingstuk. Ze zijn laag bij de grond en dragen u dagelijks door weer en wind, door plassen en modder naar de plaats van bestemming. Daarnaast is de schoen ook nog eens een kostbaar kledingstuk. U heeft meer en langer plezier van uw schoenen, wanneer u ze goed behandelt, regelmatig onderhoudt en verzorgt.

Voor vrijblijvend onderhoudsadvies kunt u bij ons altijd binnenlopen.

Of klik op link "onderhoudstips" voor onze lijst van 10 onderhoudstips.

scroll up
scroll down
 
Schipper Schoenmode B.V. spacer - spacer Oostdijk 23 spacer - spacer 3261 KB Oud-Beijerland spacer - spacer Telefoon: 0186-612084 spacer - spacer contact@schipper-schoenmode.nl
Platipus